Välkommen till Caféresan.se!

Mycket har jag gjort i mitt liv, men detta är en av de roligast upplevelser jag har och haft.
Det började en kväll när jag var hemma och funderade på vad jag skulle göra i sommar.
Skulle jag åka till Lofoten eller skulle jag åka till Österlen?
Inget av det kändes helt rätt i magen. Men tanken på att åka runt lite överallt i Sverige kändes klockrent.
Så så fick det bli !!
Funderade vidare och kom på att det skulle vara roligt att besöka så många städer jag kunde? Eller kanske alla städer i Sverige. Men sen kom jag på, det tar nog hela min livstid! ( ha ha ha )
Tankarna vandrade vidare. Hur skulle det vara om jag slog ihop de saker jag verkligen tycker om att göra?
Köra bil, skriva, åka på äventyr, gå på café, prata med människor, historia, fotografera och så klart sjunga högt i bilen. Men vänta lite nu! Jag är inne på ett riktigt bra spår. Om jag åker till Sveriges olika caféer och sen startar en Facebook sida. Skriver om mina upplevelser, då har jag ju bakat ihop mina favoritsaker. Tänk vad kul det skulle vara om flera människor gillade min sida och mina resor. Den 22 maj 2022 körde jag iväg på min första caféresa. Jag minns veckan därpå, när jag var hos mina vänner Ann- Sofie och Carina i Bohuslän, hur lycklig jag var att 250 personer ville följa min sida. Att jag efter 3 veckor skulle ha över 2000 följare, det hade jag inte kunnat tro i min vildaste fantasi.
Jag kommer att åka genom hela Sverige för att besöka caféer och bagerier. Från Skåne i söder till Lappland i norr. Det kommer att ta några år. Men tänk, detta kommer ALDRIG ta slut!
Som du nu säkert förstår, är jag mycket glad att just DU vill vara med på min resa. Att DU också gillar att fika, precis som jag.

“Gör det du tror på och tro på det du gör” / Victoria ?