Fårö Strandcafé.?☕
Fårö är känt efter Ingmar Bergman bosatte sig där i äldre dagar och är även begravd på kyrkogården. Flera av hans filmer/dokumentär spelades in på Fårö. När man åker genom den magiska naturen som också erbjuder vackra Raukar ser man de små svarta fåren som röra sig fritt på ön. För att ta sig till Fårö tar man färga som är gratis från Fårösund som tar ca fem minuter.
Fårö strandcafé är ett café och matställe som erbjuder allt för alla. Finns ett bra utbud av mat dryck, fika och riktig gotländsk glass i en härlig miljö som påminner om ett strand häng med mysig hemmakänsla. ⛱? Det finns en fin camping i närheten och stranden Sudersand med den vita pudersanden bara en stenkast ifrån. Servicen var på topp det var måna om oss och även hundarna som man kunde ta med in. Hundarna erbjöds vatten i den varma dagen! Stort plus. Då Fårö inte har så många småbutiker att handla snacks och dylikt i så erbjuder strandcaféet en liten butik att handla det man behöver för en perfekt dag på stranden. Strandcaféet erbjuder också skön livemusik både på dagen och kvällen för den som vill ta en svalnade dryck efter strandhänget eller i solen. ☕☕☕☕☕ av 5